TARİHİ HORHOR HAMAMI PALANCI'DAN SATILIK EŞSİZ YATIRIM FIRSATI

Satılık Turistik İşletme İş Yeri 175,000,000 TL 638 m² / (Net) 600 m²

Türkiye İstanbul / Fatih / Fevzipaşa / İskender Paşa Mah.

Horhor Caddesi 34080
İlan No: f-222135-501
Son Güncelleme: 30/04/2025

  İstanbul’un kalbinde, geçmişi Osmanlı dönemine uzanan Tarihi Horhor Hamamı, benzersiz mimarisi ve kültürel değeriyle yatırımcısını bekliyor.

  • Konum: Fatih / İstanbul
  • Mülk Türü: Ticari – Tarihi Hamam
  • Arsa Alanı: 638 m²
  • Kapalı Alan: 558 m²
  • İnşa Yılı: 1562
  • Kullanıma Hazır
  • Tarihi Doku: Orijinal Osmanlı hamam mimarisi
  • Turizm Potansiyeli: Yoğun turist ziyaretine açık bölge
  •  Çok Amaçlı Kullanım: Otel, butik spa, kültürel etkinlik alanı veya müze olarak
  •  Merkezi Lokasyon: Ulaşım ağlarına ve turistik merkezlere yürüme mesafesinde
  •  Yüksek Kira Getirisi Potansiyeli


 Tarihi horhor hamamı ana gayrimenkul olarak kayıtlı olup, Horhor Hamamı olarak tescilli eserdir. Değerleme konusu taşınmazın bulunduğu arsa üzerinde yaklaşık 175 m² alan üzerinde tek katlı ve eski tarihi eser özellikli kubbeli Hamam kısmının bulunduğu görülmüştür. Hemen bitişiğinde ise zemin kat ve içten ahşap merdivenli 2 normal katlı ahşap soyunma odaları ve diğer kısımların bulunduğu bina bulunmaktadır. Horhor hamamına sokaktan merdivenden inilerek ulaşılmaktadır. Girilen kısımda lobi alanı olarak kullanılan zemini mermer giriş kısmı bulunmaktadır. Zemin katta sağ ve sol kısımlarda ahşap bölümlerle oluşturulmuş soyunma odaları bulunmaktadır. Zemin kat kullanım alanı 175 m² dir. Ahşap merdivenlerden çıkılan 1. Katta ise orta alanda boş bir aydınlık alan bulunmakta olup çevresinde çeşitli odalar bulunmaktadır. Bulunduğu bina 1 bodrum, zemin, 6 normal kattan oluşmaktadır. Değerleme yapılan katın kullanım alanı 110 m² dir Yine 2. Kata ahşap merdivenlerden çıkılmakta olup orta alanı boş olan aydınlık kısım bulunmaktadır. Çevresinde odaları olan 2. Katın kullanım alanı yaklaşık 125 m² dir. Zemin kattan girişi olan hamam kısmı ise orta alanda mermer kaplama göbek taşı bulunmaktadır. Mermer olarak kaplı olan zemini bulunmaktadır. Su biriktirmek için mermer kurnalar bulunmaktadır. Orta alanın çevresinde hamam olarak kullanılan küçük odalar bulunmaktadır. Duvarları ise kısmen mermer kısmen boyalıdır. Hamam kısmının yaklaşık brüt kullanım alanı ise 175 m² dir. Toplamda 175 m² hamam alanı ve müştemilatı olan bina zemin kat 175 m², 1. Kat 110 m², 2.Kat 125 m² toplan 410 metrekare olmak üzere 585 m² kullanım alanlıdır. Ayrıca arka kısmında bahçe alanı da bulunmaktadır. Binanın dış cephesi akrilik boyalıdır.


Yer Gösterimleri Randevu İle Yapılmaktadır.

Detaylı Bilgi ve Sunum İçin Lütfen Arayınız

Please Call For Detailed İnformation

يرجى الاتصال للحصول على معلومات مفصلة

Пожалуйста, Звоните Для Подробной Информации

Türkiye İstanbul / Fatih / Fevzipaşa / İskender Paşa Mah.

TARİHİ HORHOR HAMAMI PALANCI'DAN SATILIK EŞSİZ YATIRIM FIRSATI / Yorumlar

Deniz Palancı
Genel Müdür
PALANCI EMLAK
Yedikule Çırpıcı Yolu
Zeytinburnu / Maltepe
34010 İstanbul
+90 212-483 20 60

İlanın Yayınlandığı Siteler

Palancı Emlak ® Satılık Bina, İşyeri, Depo, Arsa Satılık İş Yeri Turistik İşletme TARİHİ HORHOR HAMAMI PALANCI'DAN SATILIK EŞSİZ YATIRIM FIRSATI İstanbul Fatih Fevzipaşa İskender Paşa Mah. 175,000,000 TL Ticari Yatırımlık Palancı Emlak ® Satılık Bina, İşyeri, Depo, Arsa,,tarihi,horhor,hamami,palanci'dan,satilik,essiz,yatirim,firsati,istanbul,fatih,fevzipasa,iskender,pasa,mah,is,yeri,turistik,isletme,satilik,ticari,yatirimlik, Palancı Emlak ® Satılık Bina, İşyeri, Depo, Arsa TARİHİ HORHOR HAMAMI PALANCI'DAN SATILIK EŞSİZ YATIRIM FIRSATI İstanbul Fatih Fevzipaşa İskender Paşa Mah. İş Yeri Turistik İşletme Satılık Ticari Yatırımlık